Rugby bij de Wassenaar Warriors

Wassenaar Warriors International Rugby Club (voorheen BSN Rugby Club) is een jeugdrugbyclub voor kinderen en jeugd van 5 t/m 17 jaar uit de regio Den Haag. Kids van internationale en Nederlandse scholen spelen rugby bij ons. Bekijk hier onze teams.

Onze club is lid van Rugby Nederland en wij nemen deel aan de regionale en nationale competitie. Ook reizen we regelmatig naar het buitenland voor internationale toernooien.

Wassenaar Warriors is gevestigd bij SV Wassenaar in Wassenaar-Kerkehout, omringd door groen en weilanden. Kom je uit Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar of Voorschoten? Onze accomodatie is uitstekend bereikbaar via de N44.

Internationale club

Wassenaar Warriors IRC is een kleinschalige rugbyclub, met veel leden, coaches en vrijwilligers met een internationale achtergrond (30+ nationaliteiten). Een mooie mix van Nederlands, Frans en Engels rugby, waarbij de regels van Rugby Nederland natuurlijk leidend zijn. Communicatie is in het Engels, wat voor de meeste kids, ook de Nederlandse, meestal geen probleem is. De rugbywaarden en veiligheid voor de spelers hebben wij hoog in het vaandel, en die zie je terug in ons club ethos en in de praktijk. Maar we willen vooral ook dat onze spelers plezier hebben bij het spelen van deze geweldige sport!

Kom gratis proef trainen

Wil je meer weten over spelen bij onze club? Wil je een keer meetrainen? Of heb je andere vragen? Stuur dan een e-mail naar wwirc.contact@gmail.com.

We hebben geen wachtlijsten, je kunt op ieder moment beginnen.

Meer informatie

  • Bekijk deze video: https://youtu.be/J3PZgKm2xec
  • Lees in dit artikel uit de Wassenaarse krant waarom onze spelers Kealan en Sienna rugby zo leuk vinden: