Rugby in Wassenaar bij WWIRC

Wassenaar Warriors International Rugby Club (voorheen BSN Rugby Club) is een jeugdrugbyclub voor kids van 5 t/m 17 jaar uit de regio Den Haag. Onze thuisbasis was tot augustus 2020 The British School in the Netherlands (BSN) in Voorschoten. Vanaf september 2020 zijn wij gevestigd in Wassenaar.

Kinderen en jongeren van internationale scholen en Nederlandse basis- en middelbare scholen, spelen rugby bij ons. Bekijk hier onze teams.

Onze club is lid van Rugby Nederland en onze teams spelen mee in zowel de regionale als nationale competitie.

Waarom rugbyen bij WWIRC

Wassenaar Warriors IRC is een kleinschalige rugbyclub, met veel leden, coaches en vrijwilligers met een internationale achtergrond. Een mooie mix van Nederlands, Frans en Engels rugby, waarbij de regels van Rugby Nederland natuurlijk leidend zijn. Communicatie is in het Engels, wat voor de meeste kids, ook de Nederlandse, absoluut geen probleem is. De rugbywaarden en veiligheid voor de spelers hebben wij hoog in het vaandel, en die zie je terug in ons club ethos en in de praktijk. Maar we willen vooral ook dat onze spelers plezier hebben bij het spelen van deze geweldige sport!

Wij hebben geen wachtlijsten voor onze teams, kids die willen kennismaken met de sport en/of de club, zijn van harte welkom.

Meer informatie

  • Lees in dit artikel uit de Wassenaarse krant van 4 dec. 2020 waarom onze spelers Kealan en Sienna rugby zo leuk vinden:
  • In een artikel in de Voorschotense Krant vertellen Lars, Daniel en Lukas uit Voorschoten wat er zo leuk is aan rugby bij onze club. Lees het artikel.
  • Wil je meer weten over spelen bij onze club? Wil je een keer meetrainen? Of heb je andere vragen? Stuur dan een e-mail naar wwirc.contact@gmail.com.